fbpx

Spelregels Huiskamerconcerten

Wat leuk dat je een huiskamerconcert overweegt! Om alles helemaal vlekkeloos te laten verlopen hebben we een paar richtlijnen voor het vormgeven van dit evenement. Mocht je ergens vragen over hebben of moet er iets anders? Schroom niet een mailtje te sturen :)

Allereerst: Het kost jou niets om ons uit te nodigen, maar we werken wel op donatiebasis. Dat betekent dat van je gasten verwacht wordt dat ze een “kaartje” kopen, maar ze mogen zelf beslissen wat ze betalen. Hiervoor is het wel belangrijk dat er minstens 30 mensen komen en je duidelijk communiceert wat het plan is.

We komen met z’n drie├źn: Mijzelf op zang en gitaar en twee zangeressen. Natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid. Wij spelen twee sets van tussen de 30-45 minuten met een pauze.

Heb je een piano staan? Of een orgel, of iets anders interessants? Laat het ons weten, wellicht kunnen we er gebruik van maken!

In de regel zijn doordeweekse avonden het best voor ons, maar mocht je een tuinconcert op zondagmiddag willen dan kan dat natuurlijk ook. Afhankelijk van tijd lunchen of dineren we graag een hapje mee.

Bij vragen of boekingen, mail: info@angeloboltini.nl ; hopelijk tot snel!

New single FIXED out now!

Live at Sugarfactory video

Check out a compilation of our live set right here!

Californian Skies Official Video

My single and music video! Listen and watch on my video page.

Update

Hey all,

You can now find all your favourite Angelo videos on my video page.

And my music on iTunes and Spotify on my music page.

We’re working hard towards the release of my album ‘Paper Planes’ in January, so I’ll do my best to keep you posted here :)

X

My new website

I’m really excited to launch my new website. I hope you like it.