fbpx

Spelregels Huiskamerconcerten

Wat leuk dat je een huiskamerconcert overweegt! Om alles helemaal vlekkeloos te laten verlopen hebben we een paar richtlijnen voor het vormgeven van dit evenement. Mocht je ergens vragen over hebben of moet er iets anders? Schroom niet een mailtje te sturen :)

Allereerst: Het kost jou niets om ons uit te nodigen, maar we werken wel op donatiebasis. Dat betekent dat van je gasten verwacht wordt dat ze een “kaartje” kopen, maar ze mogen zelf beslissen wat ze betalen. Hiervoor is het wel belangrijk dat er minstens 30 mensen komen en je duidelijk communiceert wat het plan is.

We komen met z’n drie├źn: Mijzelf op zang en gitaar en twee zangeressen. Natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid. Wij spelen twee sets van tussen de 30-45 minuten met een pauze.

Heb je een piano staan? Of een orgel, of iets anders interessants? Laat het ons weten, wellicht kunnen we er gebruik van maken!

In de regel zijn doordeweekse avonden het best voor ons, maar mocht je een tuinconcert op zondagmiddag willen dan kan dat natuurlijk ook. Afhankelijk van tijd lunchen of dineren we graag een hapje mee.

Bij vragen of boekingen, mail: info@angeloboltini.nl ; hopelijk tot snel!